Menu

Reborn Menu

Reborn er baseret på et intet madspild koncept og jeg bestræber mig på at drive en så bæredygtig butik som muligt.
Derfor er der ikke nogen fast menu.
Hver morgen fyldes kølemontreren med forskellige frisksnittede salater, hjemmelavede humus og tapanader, samt forskellige specialiteter som f.eks kunne være hjemmelavet falafel, pakoras eller samosas.
Disse sammensættes til salater eller wraps og sommetider også burgere, pitabrød eller sandwich.
Om fredagen er der også ofte en varm ret, der typisk er glutenfri. Vær opmærksom på at hvis der medfølger brød, er dette ikke glutenfrit.
Der laves små portioner så de, når dagen er omme er udsolgt og derfor ikke går til spilde.
Man er velkommen til at ringe mellem kl. 9.00 og kl. 11.00 og spørge ind til hvad menuen består af i dag og evt. bestille på forhånd. Efter kl. 11.00 kan jeg ikke love at jeg har tid til at besvare opkald.

Udover man kan købe maden med i bionedbrydeligt emballage er der også mulighed for at købe de blandede salater i glas med pantordning. Man betaler 20 kr. for et glas, som man så kan medbringe næste gang man handler og få det bytte ud med et nyt.

Reborn er Viborgs første og indtil videre eneste veganske spisestid. Jeg samarbejder med min nye nabo Pablo’s, som serverer kaffe, juice og is, også altsammen plantebaseret. Vi deler siddepladser både ude og inde og man kan derfor f.eks købe mad hos Reborn og derefter gå ind til Pablo´s og købe juice og nyde det hele samlet et af stederne eller ved bordene vi har opstillet udenfor i den gamle brostensbelagte gade.

Jeg glæder mig til at lave lækker mad til dig 🙂

Personalet kan give informationer om allergener.

%d bloggers like this: